Afretning af grusveje

Efter dine behov og ønsker

Afretning af grusveje

Effektiv og præcis afretning af grusveje

Er din grusvej ujævn og fyldt med huller? Eller skal du have anlagt en helt ny grusvej? Så er du det rette sted. Hos AKJ er vi eksperter i grusveje, og har mange års erfaring. Gennem årene har vi hjulpet kommuner, grundejerforeninger, godser og mange flere med at opnå holdbare resultater – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

For at opnå effektiv og præcis afretning af grusveje kræver er det essentielt, at de rigtige metoder og maskiner anvendes. Som professionel entreprenør og maskinstation på Sjælland har vi udstyret os med vejhøvl, som kan spare dig en mindre formue. Vejhøvlen er udstyret med en speciel opriver bagpå, så vi kan formindske sandsynligheden for vejhuller. Hertil er vejhøvlen udstyret med en fræser, som kan fræse rabatterne, så vandet kan løbe optimalt væk fra vejen. Ydermere har den et skrabeblad, som gør at vi kan lave de ønskede fald – Vi er faktisk de eneste i Danmark, som har denne type af vejhøvl.

Vi kan således sikre høj kvalitet, stor effektivitet, og gode priser.

Skal vi hjælpe med din opgave?

Afretning af grusveje efter dine behov

Hos AKJ går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi lever af tilfredse kunder, og værner omkring den gode kundeoplevelse. Hertil sætter vi en stor ære i vores arbejde, og efterlader aldrig en opgave, før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt – Før du er 100% tilfreds.

Ved at vælge os som din samarbejdspartner til afretninge af grusveje, får du en entreprenørvirksomhed, som lytter til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning.

Skal du bruge hjælp til en anden entreprenørydelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan blandt andet også udfører jordhåndtering, agro og meget mere.

Få et uforpligtende tilbud på afretning af grusveje

Lad os tage en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave – Vi dækker hele Sjælland.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 22 09 14 eller e-mail: AKJ@akjentreprise.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvad siger vores kunder?

Claus Pedersen anbefaler AKJ

“Top professionelt arbejde fra AKJ som sætter en ære i at gøre sig umage – tak for det og de bedste anbefalinger herfra
/ Claus”

Tina Leunbach anbefaler AKJ

“Fantastisk service. Tak fordi du stod standby og kom med så kort varsel og fik gravet ud til vores nye stikledning. Super service! Det bliver også dig vi ringer til næste gang.

Christian Alexander Nielsen anbefaler AKJ

“Yderst professionel service!! Helt klart en anbefaling værd!

Skriv til os