Agro

Professionel maskinstation på Sjælland

Agro

Maskinstation på Sjælland med ekspertise i landbrugs­opgaver

Skal du bruge en hjælpende hånd til at afrette marker, såning af marker, spredning af kompost, eller noget helt fjerde? Så tag os med på råd. Som maskinstation på Sjælland, med en omfattende maskinpark, udfører vi en bred vifte af opgaver for private og erhverv.

At drive landbrug er omfattende, og kræver mange forskellige maskiner såvel som bred faglighed. Udfordringerne kan være mange, og nogle gange er der brug for en hjælpende hånd udefra.

Hos AKJ er vi din professionelle maskinstation på Sjælland. Vi har mange års erfaring med landbrugsopgaver, og sætter en stor ære i vores arbejde. Vi lever af tilfredse kunder, og går derfor altid den ekstra mil for et tilfredsstillende resultat. Hertil efterlader vi aldrig en opgave, før den er 100% udført – Men måske vigtigst af alt, før du er 100% tilfreds. Tag din lokale maskinstation på Sjælland med på råd, når du skal have udført en Agro-opgave. På den måde er du sikker på et godt resultat.

Vi har maskiner til flere typer af agro arbejde på vores maskinstation.

Skal vi hjælpe med din opgave?

En stor palette af muligheder

Med mange års erfaring, en omfattende maskinpark på Sjælland, og det rette mandskab, kan vi udføre et hav af landbrugsopgaver – Uanset størrelse og kompleksitet. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Som professionel maskinstation på Sjælland udfører vi stort set alle typer landbrugsopgaver. Mangler du hjælp til noget andet såsom entreprenørarbejde, grusveje, jordarbejde eller anlægsarbejde, så er dette også områder, som vi har specialiseret os inden for. Hertil kan vi hurtigt og effektivt bistå med hjælp til afretning af grusveje.

Landbrugsarbejde med traktor

Skårlægning af græs

Har du behov for skårlægning af græs? Som professionel maskinstation på Sjælland har vi de fornødne maskiner, der skal til for at udføre effektiv skårlægning af græs på dine arealer. Som en nyhed, benytter vi os af et 10 meters butterfly set til skårlægning. Vi sørger for professionelt arbejde, til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Slåning af græs

Har du ingen græssende dyr, men behov for at få slået dit græs? Hos AKJ er vi landbrugets pålidelige partner inden for slåning af græs. Vi er en maskinstation på Sjælland, med ekspertise inden for alverdens landbrugsopgaver. Vi har fokus på at være effektive, hvilket vores maskine hjælper os med, da vi kan slå græs i 10 meters bredde. Kontakt os i dag og få en god pris.

Etablering af efterafgrøder

Hos AKJ er vi specialister i etablering af efterafgrøder. Som maskinstation på Sjælland har vi indgående viden om landbruget, og alle de opgaver branchen har. Med ekspertise og de helt rette maskiner, sørger vi for at etablere dine efterafgrøder med præcision, uanset om det er før eller efter høst af hovedafgrøden.

Presning af wrap og halm

Skal du have udført presning af wrap og halm, er vi et sikkert valg. Som professionel maskinstation på Sjælland har vi avanceret udstyr, der sikrer effektiv presning. Det sikrer dig stabile og tørre baller, der er nemme at håndtere og opbevare. Vi gør brug af en rundballepresser, men kan også presse minibigger. Vi har blandt andet mulighed for at lave hestefoder, kvægfoder og så videre. Som erfaren maskinstation på Sjælland, gør vi din høst mere værdifuld.

Pløjning

Har du brug for hjælp til pløjning af dine marker? Med topmoderne maskiner og dybdegående erfaring og ekspertise inden for pløjning, sikrer vi en ensartet og jævn jordoverflade, ideel til såning. Vi er din erfarne maskinstation på Sjælland, der sikrer dig optimal landbrugsjord, når vi gør brug af vores 7-furet plov.

Brakpudsning

AKJ er din erfarne samarbejdspartner til brakpudsning på hele Sjælland. Vi sørger for, at dine arealer fremstår velplejede og klargjorte, uanset områdets anvendelse. Vi har erfaring med brakpudsning på marker, skovkanter, engarealer og mange andre steder. Som erfaren entreprenør og maskinstation på Sjælland sikrer vi en harmonisk balance mellem effektiv drift og respekt for naturen og dens værdier.

Rivning af græs

Hos AKJ tilbyder vi rivning af græs, og har på vores maskinstation på Sjælland de fornødne maskiner, til at håndtere opgaven hurtigt og effektivt. At rive græs er mere end bare vedligehold. Det er en revitaliserende behandling, der giver optimale vækstbetingelser for dit græs. Vi tilbyder også gråshændtering og kan både sprede og rive sammen til presning. Vi har en 9 meter spreder og en sammenrydningsmaskine på 8 meter. Vi sikrer hurtig tørring. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på din opgave.

Kontakt os for landbrugs­opgaver

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Som erfaren maskinstation på Sjælland og professionel entreprenør, starter vi altid med en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår og identificerer dine behov, samt hvordan vi kan hjælpe dig. Hertil udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt en erfaren og kompetent maskinstation på Sjælland, som dækker hele Danmark. Vi kontaktes på telefon: 60 22 09 14 eller e-mail: AKJ@akjentreprise.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvad siger vores kunder?

Claus Pedersen anbefaler AKJ

“Top professionelt arbejde fra AKJ som sætter en ære i at gøre sig umage – tak for det og de bedste anbefalinger herfra
/ Claus”

Tina Leunbach anbefaler AKJ

“Fantastisk service. Tak fordi du stod standby og kom med så kort varsel og fik gravet ud til vores nye stikledning. Super service! Det bliver også dig vi ringer til næste gang.

Christian Alexander Nielsen anbefaler AKJ

“Yderst professionel service!! Helt klart en anbefaling værd!

Skriv til os