Agro

Professionel maskinstation på Sjælland

Agro

Eksperter i landbrugs­opgaver

Skal du bruge en hjælpende hånd til at afrette marker, såning af marker, spredning af kompost, eller noget helt fjerde? Så tag os med på råd. Som maskinstation på Sjælland, med en omfattende maskinpark, udføre vi en bred vifte af opgaver for private og erhverv.

At drive landbrug er omfattende, og kræver mange forskellige maskiner såvel som bred faglighed. Udfordringerne kan være mange, og nogle gange er der brug for en hjælpende hånd udefra.

Hos AKJ har vi mange års erfaring med landbrugsopgaver, og sætter en stor ære i vores arbejde. Vi lever af tilfredse kunder, og går derfor altid den ekstra mil for et tilfredsstillende resultat. Hertil efterlader vi aldrig en opgave, før den er 100% udført – Men måske vigtigst af alt, før du er 100% tilfreds. Tag din lokale maskinstation på Sjælland med på råd, når du skal have udført en Agro-opgave. På den måde er du sikker på et godt resultat.

Skal vi hjælpe med din opgave?

En stor palette af muligheder

Med mange års erfaring, en omfattende maskinpark, og det rette mandskab, kan vi udfører et hav af landbrugsopgaver – Uanset størrelse og kompleksitet. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Såning af græsmarker, hestefolde & engområder
  • Afretning & overfladedræning af marker
  • Spredning af kompost (Vi formidler også gerne kompost)
  • Hegnsklipning
  • Pløjning
  • Og meget mere

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os, vi udfører stort set alle typer landbrugsopgaver. Mangler du hjælp til noget andet såsom entreprenørarbejde, grusveje, jordarbejde eller anlægsarbejde, så er dette også områder, som vi har specialiseret os inden for. Hertil kan vi hurtigt og effektivt bistå med hjælp til afretning af grusveje.

Kontakt os for landbrugs­opgaver

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi starter altid med en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår og identificerer dine behov, samt hvordan vi kan hjælpe dig. Hertil udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt en erfaren og kompetent maskinstation på Sjælland, som dækker hele Danmark. Vi kontaktes på telefon: 60 22 09 14 eller e-mail: AKJ@akjentreprise.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Landbrugsarbejde med traktor

Hvad siger vores kunder?

Claus Pedersen anbefaler AKJ

“Top professionelt arbejde fra AKJ som sætter en ære i at gøre sig umage – tak for det og de bedste anbefalinger herfra
/ Claus”

Tina Leunbach anbefaler AKJ

“Fantastisk service. Tak fordi du stod standby og kom med så kort varsel og fik gravet ud til vores nye stikledning. Super service! Det bliver også dig vi ringer til næste gang.

Christian Alexander Nielsen anbefaler AKJ

“Yderst professionel service!! Helt klart en anbefaling værd!

Skriv til os