Anlægsarbejde

Vi håndterer alle typer store jordprojekter

Anlægsarbejde

Udførsel af erfarne eksperter

Skal du have finafrettet en vold, bruge jordhåndtering på stedet eller noget helt tredje? Så er du det rette sted. Hos AKJ har vi de rette kompetencer, og de rette maskiner til at udføre store jordprojekter. Vi har vores helt egen specialbyggede afretter – den er unik, og ingen andre i Danmark har en magen til. Den er bl.a. udstyret med laser og 3D og meget andet.

Hos AKJ er vi specialister i jordarbejde, og kan blandt andet tilbyde jordhåndtering på stedet til under halv pris, af hvad det normalt vil koste.

Hvordan kan vi gøre dette? Vi har, som nogle af de få entreprenører i Danmark, udstyret os med en scraper, som kører med 3D GPS. Scraperen giver os en lang række fordele, da den kan anvendes som doser, dumper og gravemaskine. Det vil sige, at vi med en maskine kan udføre tre maskiners job. Hertil kan maskinen flytte 150 til 200 tons jord i timen – Dette sikre effektivitet ud over det sædvanlige, når det kommer til jordarbejde og flytning af jord. Derudover anvender vi en laserafretter, hvilket sikrer at afretningen sker med meget stor præcision.

Med denne scraper kan vi således udføre en lang række opgaver – vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Overfladedræning
  • Terrænregulering
  • Udgravning af minivådområde (Som du får tilskud af staten til)
  • Og meget mere

Skal vi hjælpe med din opgave?

En bred vifte af muligheder

Med mange års erfaring, de rette maskiner, og det rette mandskab, kan vi udfører alle typer opgaver inden for anlægsarbejde. Vi har blandt andet stor erfaring med:

  • Jordhåndtering på stedet
  • Opførsel, Finafretning og Bortskaffelse af volde
  • Afretning af marker, pladser mm.
  • Afretning af grusveje
  • Levering af jord & andre materialer til anlægsarbejde
  • Og andre store jordprojekter

Således har du et hav af muligheder, hvis du vælger os til at stå for dit anlægsarbejde. Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte os, hvis ovenstående ikke er det, som du søger. Skal du bruge hjælp til andre opgaver såsom grusveje eller agro, så kan vi også bistå med hjælp.

Kontakt os

Lad anlægsarbejdet starte allerede i dag. Uanset om du skal bruge jordhåndtering på stedet, finafretning af en vold eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig.

Springer et vandrør, eller opstår et andet problem i løbet af natten, så fortvivl ej – Vi tilbyder døgnservice. Det vil sige, at vi kommer ud, graver op og fikser problemet.

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på dit kommende anlægsarbejde. Vi kan kontaktes på telefon: 60 22 09 14 eller e-mail: AKJ@akjentreprise.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvad siger vores kunder?

Claus Pedersen anbefaler AKJ

“Top professionelt arbejde fra AKJ som sætter en ære i at gøre sig umage – tak for det og de bedste anbefalinger herfra
/ Claus”

Tina Leunbach anbefaler AKJ

“Fantastisk service. Tak fordi du stod standby og kom med så kort varsel og fik gravet ud til vores nye stikledning. Super service! Det bliver også dig vi ringer til næste gang.

Christian Alexander Nielsen anbefaler AKJ

“Yderst professionel service!! Helt klart en anbefaling værd!

Skriv til os