Jordarbejde i hele Danmark

Professionelt og erfarent entreprenørfirma med speciale i jordarbejde

Jordarbejde

Hurtigt, effektivt og til en god pris

Skal du have flyttet jord, have gravet jord eller noget helt tredje? Så er AKJ det rette valg. Vi er eksperter inden for området, og har mange års erfaring – Hertil har vi de rette maskiner, så vi kan spare dig en mindre formue.

Hos AKJ er vi eksperter i jordhåndtering. I den forbindelse er vi nogle af de få entreprenører i Danmark, som er udstyret med en stor scraper, som kører med 3D GPS. Scraperen giver os en lang række fordele, da den kan anvendes som doser, dumper og gravemaskine. Med andre ord kan vi med en maskine udføre tre maskiners job. Dette sikre effektivitet ud over det sædvanlige, og gør at vi kan flytte jord til under halv pris. Derudover har vi udstyret os med en stor traktor med vogn. Denne kan flytte 31 tons per læs, hvilket er det samme som en lastbil.

Jordarbejde kræver dog ikke blot de rette maskiner, men også det rette mandskab – Og det har vi. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og værner omkring god service. På den måde får du en god helhedsoplevelse, når du vælger os, til at stå for dit jordarbejde.

Skal vi hjælpe med din opgave?

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Med mange års erfaring inden for håndtering af jord, kan vi udfører alle typer opgaver. Dette gælder både for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi har blandt andet stor erfaring med følgende:

  • Jordhåndtering på stedet
  • Afretning af grusveje
  • Levering af jord
  • Og meget mere

Hertil er vi eksperter i brugen af laserafretning. Dette sikre det helt rigtige fald, når du skal have udført belægninger med asfalt, sandpuder, grus eller noget helt fjerde.

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver. I den forbindelse tilbyder blandt andet også anlægsarbejde, agro og er eksperter i grusveje.

Kontakt os for jordarbejde

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Som professionelt entreprenørfirma dækker vi hele Danmark. Hertil tilbyder vi døgnservice – Springer et vandrør eksempelvis om natten, så kommer vi gerne ud, graver op og fikser problemet.

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på dit kommende jordarbejde. Vi kan træffes på telefon: 60 22 09 14 eller e-mail: AKJ@akjentreprise.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvad siger vores kunder?

Claus Pedersen anbefaler AKJ

“Top professionelt arbejde fra AKJ som sætter en ære i at gøre sig umage – tak for det og de bedste anbefalinger herfra
/ Claus”

Tina Leunbach anbefaler AKJ

“Fantastisk service. Tak fordi du stod standby og kom med så kort varsel og fik gravet ud til vores nye stikledning. Super service! Det bliver også dig vi ringer til næste gang.

Christian Alexander Nielsen anbefaler AKJ

“Yderst professionel service!! Helt klart en anbefaling værd!

Skriv til os