Eksperter i grusveje

De rette maskiner og det rette mandskab

Eksperter i grusveje

Grusveje efter dine behov

Skal du bruge afretning af grusveje, reparation af grusveje eller etablering af grusveje? Så er AKJ det sikre valg. Vi har mange års erfaring, de rette maskiner, og det rette mandskab til opgaven. Gennem årene har vi udført opgaver for kommuner, grundejerforeninger, på godser og mange flere – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Som professionel entreprenør og maskinstation på Sjælland har vi, som 1 ud af 3 i hele verdenen, udstyret os med vejhøvl, som kan spare dig en mindre formue. Vejhøvlen er udstyret med en speciel opriver bagpå, så vi kan formindske sandsynligheden for vejhuller. Hertil er vejhøvlen udstyret med en fræser, som kan fræse rabatterne, så vandet kan løbe optimalt væk fra vejen. Ydermere har den et skrabeblad, som gør at vi kan lave de ønskede fald.

Hos AKJ har vi altid kunden i fokus. Vi lytter derfor altid til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise såvel som brede faglighed, finder vi sammen den bedste løsning til dine behov og ønsker.

Skal vi hjælpe med din opgave?

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring og udvalg af maskiner gør, at vi kan udfører en bred vifte af opgaver. Når det kommer til grusveje, kan vi blandt andet bistå med hjælp til følgende typer af opgaver:

  • Etablering
  • Afretning
  • Reparation
  • Etablering & Afretning af store pladser
  • Og meget mere

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte din lokale entreprenør på Sjælland. Vi udfører en lang række af specialopgaver, og kan også udføre opgaver inden for jordarbejde, anlægsarbejde og meget mere.

Få et uforpligtende tilbud

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig. Her gennemgår vi disse, samt hvordan vi kan hjælpe dig til det perfekte resultat.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 22 09 14 eller e-mail: AKJ@akjentreprise.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvad siger vores kunder?

Claus Pedersen anbefaler AKJ

“Top professionelt arbejde fra AKJ som sætter en ære i at gøre sig umage – tak for det og de bedste anbefalinger herfra
/ Claus”

Tina Leunbach anbefaler AKJ

“Fantastisk service. Tak fordi du stod standby og kom med så kort varsel og fik gravet ud til vores nye stikledning. Super service! Det bliver også dig vi ringer til næste gang.

Christian Alexander Nielsen anbefaler AKJ

“Yderst professionel service!! Helt klart en anbefaling værd!

Skriv til os